MENU

Spreker

Je hoort en leest veel over transitie en transitiemanagement. Je bent ervan overtuigd dat jouw organisatie moet veranderen. Maar hoe maak je aan betrokkenen bij jullie transitie duidelijk wat het belang en de noodzaak ervan is. Hoe inspireer je ze, met bijvoorbeeld mooie voorbeelden uit de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat ook zij anders gaan denken en buiten de lijntjes willen kleuren?

Wij bieden

Nodig de Waardemakers van Ditis’Em uit om te vertellen over hun ervaringen. Emmely, Dieger en een zeer ervaren groep partners van Ditis’Em hebben al veel transitieprocessen bij uiteenlopende organisaties mogen begeleiden. Daar vertellen zij graag met veel plezier en passie over. Zij brengen een inspirerend verhaal dat mensen aanzet tot actie, tot samen aan de slag gaan, tot een begin maken met transitie.

Dagvoorzitter

Heb je een bijeenkomst die in het teken staat van transitie? Live of online? Emmely en Dieger zijn ervaren dagvoorzitters, mét kennis van zaken, die op professionele en deskundige wijze jouw bijeenkomst van begin tot eind goed laten verlopen. Zij denken graag mee over de vorm en de inhoud van je bijeenkomst. Zij zorgen ervoor dat de sprekers goed tot hun recht komen en het publiek aandachtig en betrokken blijft. Waardoor de boodschap die je over wil brengen ook echt overkomt en het effect sorteert dat je wil bereiken.

Waardemakers
& waarmakers

Wij doen graag op een beroep op de Waardemakers van Ditis’Em als spreker of dagvoorzitter!

Neem contact op!