MENU

Jasper Vrieling (bestuurder van Vitaal Vechtdal)

Waardemakers
& waarmakers

Onze samenwerking met Jasper Vrieling (bestuurder van Vitaal Vechtdal) gaat way back. Jasper en Dieger werken al jaren samen aan een vitaler Vechtdal.

Vitaal Vechtdal: regionale betrokkenheid

Regionale betrokkenheid, maar ook sociale betrokkenheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten van Vrieling, hij vertelt: “Wij ondersteunen met Vrieling Adviesgroep verschillende initiatieven die de gezondheid van onze regio bevorderen. Een mooi voorbeeld hiervan is Vitaal Vechtdal. Een beweging waarin wij met ondernemers, het onderwijs, de zorg en gemeentes samenwerken aan een gezonde en actieve regio. Ondertussen is Vitaal Vechtdal uitgegroeid tot een platform van betekenis. Er zijn niet veel regio’s waar zoiets als Vitaal Vechtdal op deze manier kan plaatsvinden. Het kan wel in de regio Zwolle, omdat wij elkaar kennen en elkaar vooral wat gunnen. We willen elkaar helpen verbeteren en hebben de juiste verbinding om impact te hebben op de vitaliteit van de regio.”

Werken met Ditis’Em

De toegevoegde waarde van werken met een regionaal bureau zoals Ditis’Em is volgens Vrieling het netwerk in de regio van Ditis’Em en de regierol die wordt opgepakt. Jasper vertelt: “De toegevoegde waarde van Ditis’Em is dat jullie kunnen helpen bij samen leren in de regio. Een mooi voorbeeld hiervan is de HHC Academy: een leergang waarbij young potentials uit de regio Hardenberg met elkaar in contact komen en aan de slag gaan met persoonlijke ontwikkeling. Ditis’Em verzorgt het programma en zorgt voor de begeleiding van de young potentials”.

Wanneer kom je bij Ditis’Em?

Op de vraag wanneer je bij Ditis’Em moet zijn, hoeft Jasper niet lang na te denken: “Een klant, dat kan een bedrijf, overheid of een mix daarvan zijn, die in de regio het verschil wil maken moet aankloppen bij Ditis’Em. De beste match maakt Ditis’Em met mensen die willen werken aan de toekomst, die een richting hebben, maar het nog niet concreet kunnen maken. Het mooie van Ditis’Em is dat het niet blijft bij plannen maken, maar jullie ook echt de actie in gaan en het omzetten tot DOEN. Jullie maken het plan en zorgen dat het wordt waargemaakt. Dat heb ik binnen Vitaal Vechtdal met Dieger zeker zo ervaren!”

Jasper Vrieling
· Vrieling Adviesgroep: commercieel directeur
· Vitaal Vechtdal: penningmeester
· Metropool regio Zwolle: bestuurslid