MENU

Duurzame organisatieontwikkeling

De aanpak van Ditis’Em kenmerkt zich door een integrale visie op leren, ontwikkelen én transitiemanagement.

Geen organisaties zonder mensen. Mensen mogen ontdekken wat hen bijzonder en uniek maakt en hoe zij verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de talenten die zij in huis hebben. Vanuit echte aandacht op ‘wie ik ben’ werken we naar wederzijdse voedende relaties. Want dan kun je bouwen aan een krachtig ecosysteem zodat je samen de goede dingen kunt doen.

Bouwen aan een ecosysteem waar synergie en flow is. Dit betekent werken aan zelfbewustzijn. Vanuit nieuwsgierigheid en middels ontdekkingen erachter komen hoe je het kunt aanpakken en waar afscheid van te nemen.

Alles heeft tot doel om het aanpassingsvermogen van de organisatie te vergroten en te versnellen. Om met uitdagingen van deze tijd om te kunnen gaan.

Wij bieden leiderschapsontwikkelprogramma’s en organiseren en begeleiden communities of practices zodat het potentieel uit de organisatie(s) volop benut kan worden in de transitie-opgave. Wij hebben inmiddels honderden trajecten mogen begeleiden en mogen ontwerpen.

Tevens werken we met TMA: Talenten Motivatie Analyse. De TMA is een persoonlijkheidsmeting en een instrument dat drijfveren, talenten en daarmee motivatie en ontwikkelbaarheid meet. Wij hebben TMAprofessionals in huis die zowel individuele als team-TMA’s kunnen afnemen.

Dus; wil jij je organisatie of team echt in beweging krijgen én tegelijkertijd met elkaar bouwen aan de toekomst? Ditis’Em! Bij ons ben je dan aan het juiste adres.

Waardemakers
& waarmakers