Kijk, dát verandert de zaak

De wereld is voortdurend in transitie. Het speelveld, de spelregels en de spelers veranderen. En dat allemaal tegelijkertijd. Wat de gevolgen van al die veranderingen zijn, is vaak niet te voorspellen. Voor veel organisaties is het de vraag hoe je hierin meebeweegt. Ditis’Em helpt organisaties wendbaar, flexibel en veerkrachtig te worden. Zodat je niet alleen de verandering van vandaag kan pareren, maar van alle veranderingen die nog komen.

Boek een sessie

Transities met Jan Rotmans in de Holobox

De aanpak van Ditis’Em is geïnspireerd op het gedachtegoed van prof. Jan Rotmans, een internationale autoriteit op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid en transities. Hij laat zien dat echte verandering mogelijk is, want elke transitie begint namelijk bij het individu, zoals elke revolutie ook bij de mensen zelf begint. Dit heeft een confronterend en schurend effect, maar werkt vooral motiverend en inspirerend. Prof. Rotmans laat mensen zo inzien dat het wel degelijk nut heeft als je in actie komt. Hij inspireert mensen, en belangrijker nog, hij activeert zijn publiek. De machteloosheid die mensen vaak voelen, weet hij weg te nemen.

Om zoveel mogelijk mensen door Jan te laten inspireren en motiveren hebben we Transities in de Holobox ontwikkeld. In een een levensgrote box deelt het hologram van Jan Rotmans zijn visie op transities. Over diverse thema’s laat hij zijn licht schijnen. Vervolgens ga jij – met collega’s – direct aan de slag en pas je deze inzichten toe op je eigen situatie.

Beschikbare data

Wij nodigen u vriendelijk uit om deel te nemen aan onze gerichte trainingssessies. Schrijf u vandaag nog in om uw kennis te vergroten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en uw professionele groei te stimuleren. Het reserveren van uw plek is eenvoudig. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid! Raadpleeg de beschikbare data aan de rechterzijde en vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven.

  • Nog beschikbaar! 19 maart, 2024
  • Vol! 9 april, 2024
  • Vol! 23 april, 2024
  • Nog beschikbaar! 14 mei, 2024
  • Nog beschikbaar! 30 mei, 2024
  • Nog beschikbaar! 13 juni, 2024
  • Nog beschikbaar! 27 juni, 2024

Eerste hulp bij verandering

Ontwikkel een
transitiestrategie
waarmee je jaren
vooruit kan.

Effectief
transformatief
leiderschap kun
je leren.

Van transitiesturing
tot transitieconditie:
zo blijf je
transitiefit.

Kies de modules die passen

Wij bieden je altijd maatwerk: onze programma’s zijn modulair opgebouwd. Zo kun je zelf kiezen wat je nodig hebt. Stuur een mail of bel ons. Dan kijken we samen wat past.

"*" geeft vereiste velden aan