MENU

Projectmatig creëren

Wij hebben ervaren projectleiders in ons team die zowel oog hebben voor de harde kant als de zachte kant van projecten. Met andere woorden; wij begrijpen hoe je kunt sturen op tijd, geld en kwaliteit.

We koppelen onze kennis en vaardigheden rond het omgaan met toenemende complexiteit, persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en intensief samenwerken in een netwerk van in- en externe partners. Ons hart gaat sneller kloppen als we projectmatig kunnen creëren.

Je kunt ons bijvoorbeeld tegenkomen bij projecten in de gebiedsontwikkeling (of placemaking), waar veel actoren (bewoners, ondernemers, overheden, passanten) bij betrokken zijn. Waar we vooral met elkaar – in actie – naar een nieuwe werkelijkheid bewegen. Je kunt ons ook tegenkomen in projecten over positieve gezondheid, vitale regionale bewegingen en radicale vernieuwing.

Een leven lang leren in een regio realiseren? Kom maar op! Ook hier hebben we volop ervaring in. We hebben de afgelopen jaren expertise en ervaring opgedaan als het gaat om het ontwikkelen van businesscases op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Van de oude naar de nieuwe economie bewegen door te doen? Dan gaan wij graag samen met jou aan de slag.

Waardemakers
& waarmakers